fbpx

Omroep Zeeland: "Van organisator van evenementen tot leraar"

 

Erik Scherpenisse zag zijn evenementen in het water vallen door de coronacrisis en geeft nu suplessen in Tholen en West-Brabant.

Bekijk hier de tv-reportage

Erik Scherpenisse is nu aan het werk als sup-instructeur, waarbij je staand op een surfboard over het water peddelt. Hij maakte noodgedwongen de switch van organisator van festivals als Bassrulers Outdoor en Steenbergen Live naar sup-instructeur. "Je moet de klap eerst wel verwerken, maar al gauw kwam ik op dit idee", zegt hij. "Ik zag die surf dudes altijd aan het werk en wilde dit ook wel."

Festivals geschrapt

Scherpenisse heeft daarvoor een opleiding gedaan, zijn camper verbouwd en extra surfplanken gekocht. Door de coronacrisis werden al zijn festivals geschrapt en moest hij op zoek naar iets anders. Hij geeft nu les, verhuurt materiaal en verzorgt subtours. "Het is heerlijk werk, op het water kom je tot rust", zegt hij. "En de mooie natuur als je kantoor."

 

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP