fbpx

FAQ

Gaat het al kriebelen om het water op te gaan met een SUP-board? Mooi! Maar wellicht heb je nog wat praktische vragen? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? No problem! Neem gewoon even contact met ons op.

 • Wat voor kleding moet ik aan?
  Draag comfortabel zittende kleding, bij voorkeur sneldrogend. Neem een handdoek en voor de zekerheid een setje droge kleding mee. Kleed je naar gelang het weer. Met een zonnige temperatuur suppen we in korte broek en op blote voeten. Bij koudere temperaturen zijn een lange (sport)broek, (wind)vest en schoenen (sneakers/ waterschoenen geen overbodige luxe. Het credo bij vele buitensporten is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel ;)

 • Zijn er wetsuits beschikbaar?
  Het is mogelijk om wetsuits bij te huren voor 5 euro per stuk (maat 152 - XXL). Vooral in het voorjaar is dit aan te raden indien je nog geen / weinig ervaring hebt. Je hebt de wetsuits niet zozeer op de SUP nodig, maar als je in het water valt beschermen ze wel perfect tegen het dan nog koude water. • Kan ik mij op locatie omkleden?
  Nee, dit is op de meeste locaties niet mogelijk

 • Zijn er toilet en douchevoorzieningen aanwezig?
  Wij werken vanuit natuurgebieden, (stads)strandjes en waterkanten. Er is niet altijd en toilet- en/of douche faciliteiten

 • Is er parkeergelegenheid?
  Ja, op vrijwel elke locatie zijn (gratis) parkeerplaatsen

 • Vanaf welke leeftijd mag je suppen?
  Je mag mee suppen als je je zwemdiploma('s) hebt, en als je groot genoeg bent om de peddel te hanteren. Dat betekent meestal vanaf 10 jaar of vanaf 1.40m lengte.

 • Ik ben niet zo sportief. Kan ik wel mee het water op?
  Suppen is een sport, maar je kunt het zo intensief maken als je zelf wil. Om mee te komen met de groep is het handig dat je wel sportief bent. Ben je niet zo sportief, heb je moeite met balans of motoriek? Geen zorgen, geef het even aan bij de instructeur, er zijn verschillende oefeningen en manieren om beter te kunnen suppen.

 • Wat is het minimale aantal deelnemers?
  4 Personen. Je kunt je ook individueel aanmelden, dan voegen we je bij een geplande groep. Ook is het mogelijk om een privéles te boeken.

 • Hoe moet ik betalen?
  Na het boeken via ons reserveringssysteem ontvang je direct een betaallink.

 • Wat als het slecht weer is?
  Als het door weersomstandigheden niet verantwoord is om het water op te gaan (zoals bij onweer harde wind of harde regen), worden de SUP-activiteiten door Catalina SUP geannuleerd. In dat geval ontvang je hierover tijdig bericht. In andere situaties verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden.

 • Wat als ik me wil afmelden?
  Mocht je willen afmelden voor een SUP-activiteit, dan verzoeken we je vriendelijk doch dringend om dit uiterlijk 5 dagen van te voren aan ons door te geven! Je plaats kan dan namelijk voor iemand anders beschikbaar worden gesteld. Dit kan via ons boekingsysteem. En kunt dan gelijk heel gemakkelijk een nieuwe datum reserveren.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP