fbpx

Waiver

Leuk dat je komt suppen! Echter voordat we starten is het belangrijk de waiver te lezen. Deze waiver is van toepassing op activiteiten aangeboden door Catalina SUP. Onder het formulier geef je aan kennis te hebben genomen van de algemene huurvoorwaarden en dat je hiermee akkoord gaat.

 • Deelnemer = persoon (m/v) die (SUP)materiaal huurt en/of deelneemt aan (begeleide) (SUP) activiteit. Catalina SUP = bedrijf welke zorg draagt voor verhuur, (niet)begeleide activiteiten en instructie.
 • Deelnemer verklaart in goede gezondheid te verkeren en in het bezit te zijn van een zwemdiploma, dan wel te beschikken over een goede zwemvaardigheid.
 • Deelnemer verklaart niet onder invloed te zijn van drugs en/of alcohol. Gebruik en/of onder invloed zijn van drugs en/of alcohol is tijdens de activiteit/huurperiode niet toegestaan.
 • Materiaal wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en een ingevuld en ondertekend formulier. Catalina SUP zal deze gegevens niet aan derden verstrekken.
 • Catalina SUP zorgt ervoor dat het materiaal dat verstrekt wordt in goede staat verkeert. Deelnemer draagt zorg voor het gehuurde materiaal en brengt deze in goede staat weer terug. Indien er schade is aan het gehuurde materiaal zal de deelnemer deze aan Catalina SUP vergoeden.
 • De deelnemer verleent middels ondertekening van deze voorwaarden toestemming aan Catalina SUP om van hem/haar foto’s te maken tijdens de (SUP)activiteit en deze te plaatsen op haar website of sociale media.
 • Catalina SUP is op geen enkele wijze aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade van welke aard dan ook, onverschillig door welke oorzaak deze ontstaan is, voorafgaand, tijdens of ten gevolge van de activiteit/huurperiode, tenzij er sprake is van aantoonbare opzet of grove schuld door Catalina SUP.
 • De wettelijke schadevergoeding is beperkt tot ten hoogste de (SUP)huur van de betreffende activiteit.
 • Deelnemer zal ten alle tijden de fatsoensnormen geldend op en rond het water naleven. De deelnemer respecteert de natuurlijke omgeving met de daarbij behorende regels.
 • De deelnemer verklaart dat hij de door Catalina SUP verstrekte instructie begrepen heeft en de deelnemer vrijwaart Catalina SUP voor iedere eventuele verplichting tot betaling van schadevergoeding aan derden, hoe ook genaamd en door wie dan ook geleden, welke schade veroorzaakt is als gevolg van de (SUP) activiteit en/of het gebruik van het door Catalina SUP ter beschikking gestelde materiaal.
 • De huurder is verplicht alle gehuurde materialen op het vooraf afgesproken tijdstip te retourneren bij verhuurder. Bij overschrijding van het afgesproken tijdstip worden de extra huurkosten doorberekend aan huurder naar boven afgerond op volledige uren.
 • Deelnemer mag gratis een droogtasje lenen, maar het meenemen van waardevolle spullen is op eigen risico.
 • Deelnemer huurt materiaal en/of neemt deel aan SUP activiteit geheel op eigen risico.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP