fbpx

Voor duizenden Nederlanders betekent corona een noodgedwongen koerswijziging in hun carrière. Zeven van hen vertellen hoe hun baan of bedrijf tot stilstand kwam en wat ze deden om het tij te keren.

Loopbaan, 19 december 2020

De festivals die ik organiseer, Steenbergen Live en Bassrulers, zijn in mei, maar de voorbereidingen beginnen al in november. Dus toen corona kwam, had ik al voor een ton aan contracten uitstaan. De onzekerheid van die weken was killing. ‘Op zeker moment was wel duidelijk dat we alles moesten doorschuiven naar 2021. Gelukkig konden we de meeste boekingen annuleren of uitstellen, maar al met al was het toch honderd procent omzetverlies.

‘Met zeuren schiet je niks op, dus ik heb even tijd genomen om tot mezelf te komen en ben onder meer gaan suppen, dat was al mijn hobby. Op het water kreeg ik het idee om daar iets mee te doen. Lekker buiten bewegen was zo’n beetje het enige dat nog mocht. Ik heb in korte tijd een businessplan gemaakt, een instructeursopleiding gevolgd en geïnvesteerd in materiaal.

Een week later stond ik met de eerste groep op het water. Dat waren vooral contacten uit mijn netwerk. De mensen die normaal naar een festival gaan willen ook buiten actief zijn. Al snel liep het storm en had ik wel zes groepen op een dag. Ik heb de hele zomer op adrenaline doorgeknald. Volgend jaar hoop ik het te combineren met de festivals.’

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP